Web
SolutionsWeb Design

Web Development

E-commerce

CRM


READ MORE


Mobile
DevelopmentIos

Android

Web Mobile


READ MORESocial Media ManagementsSEO

Online Marketing

Facebook

Menaxhim Reklame


READ MORESystem ManagementDevelopment (Database, Scripts)

Mirembajte dhe Hostim ne VPS


READ MORE

CMS


—   Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes

Ne mund të ndërtojmë faqen tuaj të internetit duke përdorur platforma të ndryshme CMS, duke ju lejuar të redaktoni, shtoni ose hiqni përmbajtjen e faqes web lehtësisht. Ne ofrojmë zhvillimin dhe një design të plotë për faqen tuaj të internetit duke përdorur CMS si: WordPress, Joomla, Drupal etj.

Social Media Marketing


—   Pse Social Media Marketing?

Social Media Marketing është proçesi i rritjes së trafikut të internetit nëpërmjet fuqisë së njerëzve. Është gjithashtu një mundësi për të rritur popullaritetin e brand-it tuaj dhe bashkëveprimin me klientët aktual apo potencial.

Hosting & Mirembajtje


—   Konfigurim dhe mirembajtje serverash

Nese kompania juaj nuk ka nje sektor IT atehere jarvis.al ju vjen ne ndihme me mirembajtjen e sistemeve tuaj. Nje datacenter ku sherbimet tuaja do te jene gjithmone ne pune.Nje ambjent I projektuar vetem per serverat.

Responsive Web Design & E-Commerce


— Krijimi i një dizajni të personalizuar dhe unik

Çdo ditë e më shumë njerëz në mbarë botën, pëdorin Smartphones dhe tablet për të lundruar në internet. Kjo do të thotë se të paturit një website plotësisht të përshtatshëm për këto pajisje është thelbësore. Faqet web responsive ofrojnë experiencën më të mirë të përdorimit kur lundroni nga Smartphones dhe tablet.

E-Commerce, ditët e sotme, mund t’i japi një nxitje të madhe shitjeve tuaja.


Tregu mobile po bëhet çdo ditë e më i madh. Kjo do të thotë më shume klientë potencial për biznesin tuaj. Ne mund të projektojmë dhe realizojmë aplikacionin mobile më te mirë dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja. Kemi një ekip me designer dhe programues të cilët mund të krijojnë për ju një aplikacion unik dhe të thjeshtë për tu përdorur.


Analizë dhe knoceptim

Dizajni dhe struktura e aplikacionit

Zhvillimi

Testimi dhe kontrolli i cilësisë

Hedhja në treg

Anthony Barr Jersey 
WhatsApp WhatsApp us
 Derrius Guice Womens Jersey